Al 25 jaar city dressing

Al 25 jaar city dressing

De wereld steeds een beetje mooier maken: onze vrienden van Vollaerszwart zijn er dol op. En wij natuurlijk ook! Omdat ze dit jaar 25 jaar bestaan brachten ze een boek uit.

Vanwege het 25-jarige bestaan van Vollaerszwart brachten ze het boek ‘City dressing’ uit. Een prachtig koffietafelboek waar ook diverse kiekjes van projecten zijn opgenomen waaraan wij hebben gewerkt.

AL 25 JAAR CITY DRESSING

John: “Madje Vollaers en Pascal Zwart: van harte gefeliciteerd met dit fantastische jubileum en op naar de volgende 25 jaar! In dit blog kijken we terug op de mooie projecten die we met jullie gerealiseerd hebben.”

ALLE LOF VOOR DE KUNSTENAARS

Madje Vollaers en Pascal Zwart vormen samen Studio Vollaerszwart en maken sinds 1991 naam als ‘city dressers’. Ze vermengen architectuur, beeldhouwkunst, mode en vormgeving. De nieuwe en unieke kunstvorm die dat oplevert is zowel spektakel als communicatie. Het is een visueel scenario dat de urbane omgeving transformeert waardoor we de stad anders zien, voelen en onthouden.

20161117 105705 e1479918810494 300x227 - Al 25 jaar city dressing

Preview van het boek Vollaerszwart

WAT STAAT ER ZOAL IN?

Een greep uit de projecten waar we een steentje hebben bijgedragen. Bij deze projecten hebben wij voornamelijk gevel-en raamstickers, 3D objecten en andere creatieve oplossingen geleverd en gemonteerd:

 

 

 

 

Maar dat is nog lang niet alles. Andere prachtige projecten zijn: Stars, Love boatTunnel of love, North Sea Jazz, Holland FestivalLet’s Stick Together. De foto’s zijn te bekijken via de website van Vollaerszwart. We zijn ook al druk bezig met de voorbereidingen van een spannend project in 2017. Helaas mogen we daar nog niks over zeggen. To be continued…

HEBBEN, HEBBEN, HEBBEN!

We gaan drie exemplaren van het boek weggeven! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Voor de liefhebbers is het boek te koop bij bol.com. Bij ons op kantoor krijgt hij ook een mooi plaatsje op de koffietafel. Je bent van harte welkom om hem hier eens door te bladeren en natuurlijk koffie te drinken.

GERELATEERDE BERICHTEN