John aan het woord

John aan het woord

Eens in de zoveel tijd laten we Cubord’ers aan het woord op social media. Hoe is het om bij Cubord te werken? Hoe ziet een dag bij Cubord eruit? Wat voor werk wordt er precies gedaan? Dit keer is het John, de algemeen directeur, die vertelt over zijn werk bij Cubord. 

“Mijn werk bij Cubord gaat heel lang terug. Als kind speelde ik in de zandbak voor het kantoor van mijn vader, de oprichter van het bedrijf. Later deed ik vakantiewerk op diverse afdelingen, zoals het magazijn opruimen, reclameborden plakken en stellingen plaatsen in het land.

John op slee 1024x688 - John aan het woord

 

Na een paar jaar bij de DTP studio gewerkt te hebben, ben ik verder gegaan als verkoopadviseur. Dat beviel erg goed. Na verloop van tijd kwam de bedrijfsovername ter sprake. In 2010 hebben mijn broer Rosco en ik het bedrijf overgenomen.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers, van het aansturen van het team tot diverse organisatorische zaken die bij het hebben van een eigen bedrijf horen. Maar gelukkig ben ik ook een groot deel van mijn tijd in de weer voor de vele klanten die we hebben. Eigenlijk vind het bezoeken van de projectlocaties om advies uit te brengen het leukst. De diversiteit maakt mijn werk bijzonder. Geen dag is hetzelfde.

Het is gaaf om de spandoeken die we voor de Tour de France hebben gemaakt op televisie terug te zien. Dat maakt me trots! Regelmatig hebben we grote projecten met heel strakke deadlines en dan is het mooi om te zien hoe iedereen zijn schouders eronder zet. Dan flikken we het toch weer met z’n allen! Das mooi!”

GERELATEERDE BERICHTEN