Marco 35 jaar bij Cubord

Marco 35 jaar bij Cubord

Eens in de zoveel tijd laten we Cuborders aan het woord op social media. Hoe is het om bij Cubord te werken? Hoe ziet een dag bij Cubord er uit? Wat voor werk wordt er precies gedaan? Dit keer vertelt Marco, verkoper bij Cubord, over zijn werk.

AL 35 JAAR IN HET VAK

Marco Meijerink is niet voor niets deze keer aan de beurt. Hij is namelijk al 35 jaar werkzaam bij ons. “Op mijn 14e al hielp ik Hans en Paul in de schoolvakanties.” Marco vertelt over zijn werk bij Cubord door de jaren heen. Dat begon in 1981 (Ja dat lees je goed!) Marco is dus sinds het eerste uur betrokken. “Toen Cubord officieel een half jaar bestond ben ik begonnen. Ik was net 17 jaar. Toen Hans vertelde dat hij wel wat extra hulp kon gebruiken heb ik de keuze snel gemaakt: niet weer de schoolbanken in, maar werken bij Cubord. Nooit gedacht dat ik er 35 jaar later nog zou werken!”

 

DOOR DE JAREN HEEN

“In het begin deden we alles met de hand. We schilderden de teksten en logo’s op de bouwborden, timmerden het frame en plaatsten het bord op locatie; er kwam (bijna) geen machine aan te pas. Er kwamen steeds meer uitvindingen die het werk versnelde. In het begin hadden we alleen airbrushers en werden alle letters en logo’s met de hand uitgesneden, later werden dat snijplotters en digitale printers en inmiddels hebben we zelfs drie kraanwagens die de grote montageklussen uitvoeren. Ik heb de eerste twaalf jaar in het atelier en de montage gewerkt, daarna ongeveer acht jaar in de werkvoorbereiding en ondertussen doe ik al vijftien jaar verkoop. Met als specialisatie tijdelijke buitenreclame. Het is mooi om te zien dat er nu zoveel mensen bij ons werken en dat we zo’n goede kwaliteit leveren; dat we als bedrijf gegroeid zijn tot een speler van formaat. Maar vooral dat klanten door het hele land ons weten te vinden”

Wil jij ook de komende 35 jaar bij ons komen werken? Of gewoon eens kijken waar je kan beginnen? Houd onze vacaturepagina in de gaten.

GERELATEERDE BERICHTEN