Monique aan het woord

Monique aan het woord

Eens in de zoveel tijd laten we Cuborders aan het woord. Hoe is het om bij Cubord te werken? Hoe ziet een dag bij Cubord eruit? Wat voor werk wordt er precies gedaan? Dit keer spreken we Monique (office manager) die vertelt over haar werk bij Cubord. Als je ons belt is de kans groot dat je haar aan de lijn krijgt!

“Afgelopen september werkte ik alweer dertien jaar als office manager bij Cubord. Toen ik begon was dat ook al mijn functie, maar er is in de laatste jaren veel veranderd. We zijn onder andere verhuisd van de Satijnbloem naar Vlambloem, we hebben steeds meer projecten en het team is behoorlijk uitgebreid.

Wat ik nu zoal doe op een dag? Pfff heb je effe? Je mag me best manusje van alles noemen. Van offertes maken en versturen tot projecten verwerken in ons systeem en een stukje administratie. En natuurlijk heb ik veel contact met klanten, omdat ik ook de telefoon opneem. Ik vind het belangrijk dat klanten altijd netjes en snel te woord worden gestaan.

In het verleden organiseerde ik ook regelmatig de bedrijfsuitjes samen met Kristel. Een spectaculair uitje was een overnachting bij Phantasialand. Met ongeveer 45 man gingen we in een touringcar richting Duitsland. Dat was echt een fantastisch weekend waar we onwijs veel hebben gelachen. Plezier in je werk is sowieso belangrijk bij Cubord.”

GERELATEERDE BERICHTEN