Op bezoek bij Kees-Peter van Blauwhoed

Op bezoek bij Blauwhoed

Wij voeren regelmatig klantonderzoeken uit én gaan graag bij hen op de koffie. Hun mening is voor ons belangrijk. Deze keer ontvangt Kees-Peter van Blauwhoed ons.

De mening van onze klanten is belangrijk. Daarom voeren we regelmatig klantonderzoeken uit én gaan we graag bij hen op de koffie. Deze keer ontvangt Kees-Peter Groot van vastgoedontwikkelaar Blauwhoed ons op zijn kantoor en vroegen we hem wat hij van Cubord vindt.

Kees-Peter: “Ik werk denk ik al 15 jaar samen met Cubord. Voor mij begon die samenwerking al voordat ik bij Blauwhoed werkte. Er zijn echt al zoveel borden geplaatst in de tussentijd, dat ik niet kan bijhouden wanneer we begonnen zijn. Dat zal rond 2005 zijn geweest.”

“Bouwborden vallen gewoon goed op”
“We moeten zichtbaar zijn met onze projecten en daarbij is een bouwbord een onmisbaar middel. Wat misschien wel leuk is om te vertellen is dat we een tijdje geleden een bouwbord hebben geplaatst in Weesp. Dat project was langs een spoorlijn. Een machinist op het traject tussen Aalsmeer en Hilversum zag dat bord dagelijks. En dat was voor hem de aanleiding om meer informatie op te vragen en hij heeft bij ons een huis gekocht.”

Blauwhoed2 300x201 - Op bezoek bij Kees-Peter van Blauwhoed

Project Kerckebosch Zeist (2009)

“Een mooi woord vind ik ontzorgen”
“Snel, kwaliteit, net, bereidwillendheid. En alles wat daar nog op lijkt. Dat werkt gewoon goed. Als ik ze bel, dan wordt het gewoon geregeld. Dan zitten ze achter me aan met de vraag of ik het aanlever.

Blauwhoed 1 300x212 - Op bezoek bij Kees-Peter van Blauwhoed

Project Bergslicht (2016)

Als ik nu vraag om volgende week een bouwbord te plaatsen, dan kunnen ze dat ook voor elkaar krijgen. Als ik iets vraag wat snel moet gebeuren, dan wordt dat ook echt ingepast in de planning van Cubord. En als er dan iets vertraagd wordt, dan ligt het nooit aan Cubord, maar eerder aan mij omdat ik stukken niet aanlever.

Marco weet wat ik mooi vind, wat ik wil en hij weet ook dondersgoed wat een ontwikkelaar er in het algemeen van verwacht. Hij heeft niet zo heel veel woorden nodig om te weten wat ik wil. We hebben het vaak kort over de uitvoering van het bouwbord en of er extra versteviging nodig is als er op een plek wat wind staat. Als ik aangeef op welke locatie ik iets geplaatst wil hebben, dan weten ze ook meteen wat voor soort ondergrond er is. Marco regelt altijd alles en uiteindelijk ziet het project er goed uit.”

 

Blauwhoed 3 300x254 - Op bezoek bij Kees-Peter van Blauwhoed

Project Parkentree (2016)

“Betrouwbaar, zorgzaam en prettig om mee samen te werken”
“Uitingen zijn heel belangrijk voor hoe Blauwhoed zichzelf graag in de markt zet. Daarbij zijn bouwborden essentieel, die spreken. Het is een belangrijk middel om de locatie aan te duiden. Er moet rondom een bouwplaats bijvoorbeeld altijd een hek staan. Die hekken betrekken we dan ook bij het project. Op mooie zichtlocaties met veel voorbijgangers is dat een ideale manier van communicatie.”

 

Blauwhoed 4 300x200 - Op bezoek bij Kees-Peter van Blauwhoed

Project Wonen in Helsdingen (2016)

GERELATEERDE BERICHTEN