Op bezoek bij PRSC.

Op bezoek bij Raymond van PRSC.

Wij voeren regelmatig klantonderzoeken uit én gaan graag bij hen op de koffie. Hun mening is voor ons belangrijk. Deze keer ontvangt Raymond van PersC communicatie ons.

“Al vanaf het eerste uur werken we samen met Cubord, dat was voor ons zo rond het jaar 1999-2000. Wij zijn een communicatiebureau en gespecialiseerd in vastgoedcommunicatie. Daar zijn bouwborden natuurlijk een groot onderdeel van. Het is de markering van een bouwlocatie. De verschillende fasen worden hiermee aangekondigd.

Het bouwbord verandert mee: van de start van bouwkavels tot en met de oplevering van een project. Een groot geveldoek of -bord valt op. Het markeert de plek waar iets gaat gebeuren. In dat opzicht zijn er vaak positieve reacties. Geweldig dat het bord er staat, gaat dat project er komen? Mensen worden nieuwsgierig. Het is vaak een trigger van het project.

DCP 0420 300x199 - Op bezoek bij PRSC.

Project De Grote Hof (2000)

“Problemen worden niet groter gemaakt, maar opgelost”

“Ik zou niet meer weten hoe ik ooit met Cubord in contact ben gekomen. De eerste contacten waren met met pa (Hans Zijtregtop) en later met Marco. Dat contact bestaat al jaren en gaat goed. Contact gaat vaak over grote projecten en dan zoek ik altijd wel contact op met Marco. Ik kan met complexe vragen bij hem terecht. Problemen worden niet groter gemaakt, maar opgelost. Waarmee we ook onze klanten weer helpen. Andersom hebben wij hen geholpen met nadenken over de visie, missie en huisstijl.”

IMG 2918 1 300x200 - Op bezoek bij PRSC.

Project Vrijenburg Barendrecht (2003)

“Kwaliteit is je houden aan de afspraken en daarom is Cubord een goede partner voor ons.”

“Cubord is betrouwbaar en een onderdeel van het succes. Want een bouwbord is een deel van het totale verhaal. En als een campagne succesvol is, dan gaat ook een deel van de complimenten naar hen. Daarom werken we altijd graag met specialisten. Dan maken we samen successen en daarin zijn we ook open en transparant naar de klant.”

P1000718 300x225 - Op bezoek bij PRSC.

Project Rijswijk Buiten (2016)

“Als je alles tegen elkaar kan zeggen, dan heb je een goede relatie.”

“Een voordeel van Cubord is dat ze de bouwborden zelf produceren en monteren. Daardoor kunnen ze snel leveren. Ook meedenken is een grote kracht. Wij kunnen de meest gekke dingen bedenken en Cubord kijkt mee of dit technisch te realiseren is. Kijk bijvoorbeeld naar projecten als de Haagse Zwaan en Rijswijk buiten. Daarnaast zijn het prettige mensen. We kunnen scherp tegen elkaar zijn. Als je alles tegen elkaar kan zeggen, dan heb je een goede relatie.

Ik ben blij met Cubord als leverancier.”

HaagseZwaan 0063 300x200 - Op bezoek bij PRSC.

Project De Haagsche Zwaan (2014)

GERELATEERDE BERICHTEN