Patricia aan het woord

Patricia aan het woord

Eens in de zoveel tijd laten we Cuborders aan het woord. Dit keer spreken we Patricia Cuca (verkoopadviseur), zij vertelt over haar nieuwe baan bij Cubord.

“De eerste weken bij Cubord zitten er op en ga verantwoordelijk worden voor de buitendienst verkoop van de bouwborden. Zo’n 5 jaar geleden heb ik al eens contact gehad met Hans Zijtregtop via mijn vorige werkgever. Toen deze nieuwe functie beschikbaar kwam, wist ik meteen dat het goed bij mij zou passen”

Ik dacht dat veel machinaal ging

“Ik wil nu zoveel mogelijk kennis absorberen. Gelukkig helpen mijn nieuwe collega’s heel goed en helpen ze heel graag, ook al hebben ze het soms behoorlijk druk. Wat ik mooi vind is om de kennis en kunde te zien die ze hier hebben. Dat ze met zijn allen voor hetzelfde hard werken. Ik ben in mijn eerste week ook meegeweest naar buiten bij het plaatsen van borden. Daar heb ik gezien hoeveel arbeid het kost om een project te realiseren. Ik dacht dat veel machinaal ging, maar dat is dus helemaal niet zo. Daar heb ik veel respect voor.”

Alle collega’s staan klaar om mij te helpen

“De kracht van Cubord is dat ze op elke afdeling nadenken over de volgende stap in het proces. In de offerte en ontwerp fase wordt al nagedacht over de productie en montage. De verkopers en designers weten ook wat er technisch mogelijk is. Zij stellen zichzelf de vraag: hoe krijgen we dit efficiënt geproduceerd en hoe krijgen we dit goed en veilig gemonteerd? En dat is fijn.”

“Alle collega’s staan ook klaar om mij te helpen en vragen te beantwoorden. Het warme welkom dat ik heb gehad wil ik nu ook overbrengen op nieuwe klanten. Ik zou mijn netwerk het eerste willen inzetten. Daar heb ik veel goede relaties opgebouwd. Ik wil eerst mijn netwerk zo goed mogelijk laten weten waar ik werk, wat ik doe en wat we kunnen”.

Het werkt ook fijn samen als je mensen goed kent.

“Ik ben graag onder de mensen. Zo ontvang ik thuis vaak gasten en zijn mijn hobbies met vriendinnen lekker een hapje eten, concerten bezoeken en naar het theater. Je kan mij typeren als een echte gastvrouw. Ik maak mensen graag blij. Dus ook bij bedrijven door de juiste mensen samen te brengen. Een mooie zakelijke samenwerking opbouwen kan ik toch wel vergelijken met een goede vriendschap privé. Het werkt ook fijn samen als je mensen goed kent.”

“Wil je me ook leren kennen? Bel me eens en dan drinken we samen koffie. Je kunt mij bereiken via 06 1051 3478.”

GERELATEERDE BERICHTEN