Tweede leven bouwborden

Tweede leven bouwborden

Onder het mom ‘weggooien is zonde’ vinden we het belangrijk dat onze borden een tweede leven krijgen. Samen met het bedrijf Tafel-design bedachten we iets slims…

WEGGOOIEN IS ZONDE

We proberen altijd materialen opnieuw te gebruiken. Vooral zoveel mogelijk in de eigen functie, maar soms doen we er iets geks mee. Zo worden er al een tijdje tassen gemaakt van onze oude spandoeken en het restmateriaal in de productie hiervan. En sinds kort maken we van oude bouwborden tafelbladen. De tafelbladen krijgen een topcoat en worden bevestigd op metalen onderstellen. De kleur van het onderstel kun je zelf kiezen. De tafels zijn er in allerlei formaten!

IMG 0350 300x224 - Tweede leven bouwborden

De eerste stap: bouwborden zagen.

OVER TAFEL-DESIGN.NL

Anouk Bedeaux is een aantal jaar geleden het bedrijf Tafel-design.nl gestart. Ze ontwerpt en produceert zelf de tafels, maar geeft op haar website ook de ruimte voor startende ontwerpers. Duurzaamheid is voor haar een belangrijk begrip. Door onder andere het recyclen van materialen zijn alle producten in haar webshop uniek. Zij maken nu designmeubelen van de oude bouwborden van Cubord. Dat levert onder andere unieke bankjes en tafels op.

groene tafel 241x300 - Tweede leven bouwborden

Tafel van oude bouwborden gemaakt door Tafel-Design.nl

IK WIL ER OOK EEN!

Enthousiast geworden over deze design tafels? Je kunt ze bestellen via de website van Tafel-Design. En als je toevallig nog een oud bouwbord in de schuur hebt staan, dan kun je deze om laten bouwen tot tafel! Handig toch?

GERELATEERDE BERICHTEN